Om annicaaktiv / About annicaaktiv

Jag bor i Sverige, i mitten på Sverige. Här bor jag med min man i ett hus, precis vid skogen och vi har två vuxna barn. Att bo granne med skogen är underbart, med alla djur och växter. Här finns det gott om inspiration till mitt stora fotointresse. Min stora lycka är att vara ute i naturen och fylla på mina energier. Min själ finner en stor ro ute i den vilda naturen.

I live in Sweden, in the middle of Sweden. Here I live with my husband in a house, right by the forest and we have two grown children. Living the neighbor with the forest is wonderful, with all the animals and plants. Here’s a lot of inspiration for my great photo interest. My great happiness is to be out in nature and to replenish my energies. My soul finds a great calm outside in the wild nature.

Annonser

17 tankar om “Om annicaaktiv / About annicaaktiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.