Fest för flugor / Party for flies

IMG_5090 (2)

Fest för flugor / Party for flies

Att flugor tycker om sötsaker det vi. Jag undrar om denna ros smakar extra gott med tanke på att så många flugor befinner sig på samma ställe på samma tid. Det är helt klart en fest för flugor.

That the flies like sweets we know. I wonder if this rose tastes extra good considering that so many flies are in the same place at the same time. It is clearly a party for flies.

Annons

18 tankar om “Fest för flugor / Party for flies

  1. Jag undrar alltid vad det är som gör att massor med insekter samlas så där som till en fest. Jag har en bild med mängder med bärfisar på en blomma. Rolig bild, kul att de satt kvar när du kom med kameran.

    Gilla

    • Tack Jag! De var så upptagna i sitt festande så jag tror inte ens att de lade märke till mig och kameran 😀 Jag håller med dig, konstigt att så många ska vara på samma blomma samtidigt, det finns inget…ta en kölapp och vänta på din tur 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.