Ekorre älskar solrosfrön / Squirrel loves sunflower seeds

Det är tre olika ekorrar som brukar besöka fågelmaten. Jag tror att det är en hona och hennes två ungar. Dom är riktiga akrobater, dom hänger upp och ned, dom hoppar mellan grenarna…men ibland kan även ekorren tappa balansen och bli hängandes mellan trädstammen och fågelbordet. Både ekorrarna och fåglarna äter av fröna samtidigt, det är roligt att se.Vänligen klicka på bilderna för att göra dem större.

There are three different squirrels that usually visit the bird food. I think it’s a female and her two kids. They are real acrobats, they hang up and down, they jump between the branches … but sometimes even the squirrel can lose the balance and become hung between the tree trunk and the bird table. Both the squirrels and the birds eat of the seeds at the same time, it is fun to see. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

41 tankar om “Ekorre älskar solrosfrön / Squirrel loves sunflower seeds

  • Ja det är helt otroligt kul, dom äter tillsammans och är bästisar. Jag undrar vad som händer om en ekorre får tag på en fågel, blir de uppätna…men även rådjuren kommer ibland å njuter av alla frön som har hamnat på backen 🙂

   Gilla

  • Tackar så mycket Anita! Bara att titta på ekorren när den snabbt tuggar i sig alla fröna gör mig nervös och att sedan beskåda den tillsammans med alla små fåglar som aldrig kan sitta stilla, oj oj haha 😀

   Gillad av 1 person

 1. Dom är verkligen söta, dom små liven och ser så roliga ut när de stöttar upp sig med ett ben mot tallen. Det känns som att de inte har några större problem med småfåglarna (inte från någondera sida) och jag känner igen det från våra ekorrar. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.