Dom första stegen i livet

Älskade barn barn ❤ Alve tränar flitigt på att gå själv och resultat blir det. Jag kan se hur hans lycka glittrar i ögonen när han kan gå själv utan stöd. Det är alltid lika otroligt att se denna utveckling hos ett barn, men tiden tiden går så himla fort. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större. Vi önskar er alla en underbar kväll 🙂

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

22 tankar om “Dom första stegen i livet

  1. Tack!!! Ja du har rätt, naturligtvis ingen får med som kan vara så snabbt barn kan hälsas, att varje dag, inte samma, utvecklar generation, världar, sant underverk det synliga framför våra ögon, stor, och allt bra, alltid beröm, för de första stegen, i några månader, Snart gör han sin cykel körkort !!! önskar dig innerlig lycka. (hälsningar till hela teamet))

    Gillad av 1 person

  2. Vilken glädje du har fångat på dina bilder! Att resa sig upp och sen kunna gå och springa, förflytta sig snabbt, lycka! Det är många stora ögonblick i ett litet barns liv och snabbt går det. Jättefina bilder på en jättesöt grabb!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.