Underbara ägg

Åh dessa underbart goda och vackra ägg! Jag har två hönor som är ett år gamla och dom lägger ett ägg per dag ungefär. Men i dag, just i dag, så har en av mina kycklingar lagt sitt allra första ägg, det är en stor lycka här hos mig. Det första ägget är inte slätt och perfekt, men vad gör väl det, ett ägg är ett ägg 🙂 Jag tror att det kan vara den gråa kycklingen som är lite äldre än dom andra kycklingarna. Hur som helst, så säger jag…. Tack för ägget! 🙂
Klicka gärna på bilderna för att göra dem större och jag önskar er alla en riktigt trevlig kväll ❤

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Annons

22 tankar om “Underbara ägg

 1. Härligt! Jag vet hur det känns efter nästan 20 år med egna höns. Har fått en ny granne som säljer ägg från ”lyckliga” höns. Äntligen! Knäckte första ägget och ljudet och konsistensen av skalet sa mig: Yes, det är riktiga ägg!

  Gillad av 1 person

 2. Så härligt med egna ägg. Det är nåt speciellt att kunna gå ut och hämta in alldeles färska ägg och många gånger blir det nåt annat när man bakar med dom äggen. Ljuvligt!!

  Gillad av 1 person

  • Åh ja det är så underbart med egna färskplockade ägg, man blir som ett litet barn när man ska kika…finns det några i dag 😀 e så är hemmaäggen så otroligt mörk gula i gulan som ger en vacker färg till dina maträtter. En liten fin story vill jag berätta för dig. Jag gav bort ägg till en kvinna vars man vi hade fått några vindfällen från. Hon utbrast ”men har ni matat dom med saffran” 😀 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.