Hungriga småfåglar

Det är – 11 grader Celsius i dag men ingen snö än. Småfåglarna är tacksamma över att det serveras solrosfrön, jordnötter och talgbollar, det är ju ändå helg. Här kan ni se Talgoxe, Blåmes, Nötväcka och Talltita. Hackspetten och Domherrarna brukar också vara här på matbesök, men inte i dag.

Annons

9 tankar om “Hungriga småfåglar

  1. Jag bannar mig själv för att jag försummat fåglarna, har glömt att sätta ut fågelmat – men nu är det gjort. Kul med alla olika arter som hälsar på hos dig! Gillar bilden med fågeln i flykten!

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket Jag. Åh ja det är så kul att mata småfåglarna och få ta del av deras vardag. Vad roligt att du lade märke till fågeln i flykten, jag har alltid så svårt att bestämma mig för vilka bilder jag ska välja ut.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.