Äggleverans

Nu är vi inne i februari månad och det är ljusare tider på gång, så även för hönsen. Solen har sakta börjat att visa upp sig för oss och sakta börjat att värma oss med sina solskensstrålar. Hönorna har ruggat och surat under den långa kalla och mörka hösten, men nu börjar dom sakta att vakna till liv igen och dom har börjat att leverera ägg, vilket är otroligt tacksamt och gott.

Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Annons

6 tankar om “Äggleverans

    • Tack så mycket Jag. Vad kul att du gillar min idé med att fota under trädet, bland lite gult gräs och snön som smälter runtomkring. Det är så himla kul och spännande med att olika hönsraser lägger ägg med olika färger. Tidigare hade jag en höna som lade turkosfärgade ägg, men hon dog tyvärr.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.