Räv

Räven som bara smiter undan. Så många gånger som jag har sett den, men den vill aldrig vara med på bild. Men häromdagen så lyckades jag att fånga den på bild. Avståndet är lite för långt för min kamera, därav lite dålig kvalité på bilderna. Men det känns fint att se att den inte har rävskabb.

Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

11 tankar om “Räv

  1. Wow vilka bilder du fick på den! Och så fin den är. Jag brukar också se rävar på nätterna men precis som för dig så gömmer de sig snabbt för mig med. Såg en inatt som var jättefin men precis när jag fick upp kameran så försvann den illa kvickt! Så retfullt!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.