Vinterlek

Vinter och snö är förutom vatten och sand, otroligt roligt att leka med när man är liten (och stor 🙂 ) Det går att hitta på hur mycket kul som helst, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Grävmaskin och gräsklippare kan även funka vintertid lika bra som pulkan.
Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Annons

10 tankar om “Vinterlek

  1. Härliga bilder, och så fort det går med dina barnbarn. Gäller att passa på och njuta. Innan du hinner blinka är de plötsligt 2 meter långa och tjatar om att få en EPA-traktor med inbyggt dunk! Gott Nytt År 2023 till dig och familjen. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.