9 tankar om “http://www.blogglista.se

 1. Är med där också. Inte sett din blogg där, men du kanske precis reggat dig? Tycker den sajten har urartat sig, en massa reklam sajter om lån och annat skit. Jag skulle aldrig vilja ha reklam på min sida, jag har den inte för att tjäna pengar utan att förmedla våra foton och inlägg. Har sett många bloggar som det kryllar med reklam oläsbart. Gå med den här, http://www.fotobloggar.nu/ det är bara fotobloggar och inte en massa trams 🙂

  Gilla

 2. Här är några länkar, alla funkar inte och en del är lite krångliga. Googla dem.
  Här är 11 länkkataloger:

  BlogToplist
  Bloggar – Topplista
  Bloggportalen
  Bloggparaden
  Blogglista
  TopBlogArean
  Favoritlistan
  SvenskaSajter
  Länksida
  SvenskaLänkar
  1000länkar

  Gilla

 3. Hej. Något jag inte såg igår var att man drunknar bland tusen andra bloggar i dom flesta länksajterna. Topblogarean är väl hyfsad men dom går efter hur många besök man har från den dagen man reggar sig, inte bra. Ser att du varken har widget för besökare, Dag/igår/vecka/månad/år. Inte heller delningsknappar. Jag har som standard FaceBook, Twitter; tumblr, pocket och reddit, den alstrar mycket besök Installera dom. Jag delar på 6 grupper på FaceBook, inklusive Fotobloggarnas grupp som har för närvarande 98 medlemmar och en sida jag gjort som jag delar på. Också delar jag genom WordPress till min andra sajt, du kan dela din blogg på vår sida om du vill. Du kan gärna dela den i vår FaceBook grupp https://www.facebook.com/groups/bloggen/ Hör av dig om du vill ha fler förslag. 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Du måste registrera dig på dom FaceBook sidorna innan du kan dela dina inlgg där, en del grupper tar lång tid på sig att godkänna så gör det snabbt som möjligt så du kan börja dela.
  Du kan även få dela dina inlägg på min sajt om du vill, det är en länk tillbaks till din blogg. Jag delar inläggen på min egen sida, kolla här hur det ser ut när man delar med WordPress knappen: http://www.johnjonasson.com/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.