Fågelmix

Ännu en kall dag, minus 24 burr och matgästerna sviker inte.

Annons

8 tankar om “Fågelmix

 1. Det är roligt när man ser miner hos fåglarna, jag tänker på blåmesen som siter och ser så nöjd och belåten ut. Jättefina bilder. Fotar du genom fönstret? Igår fick jag faktiskt syn på hackspetten där den klängde i fågelmataren. Men jag måste ta mig till köksfönstret. Tassade försiktigt försiktig men köksgolvet knakade till och iväg flög den. Den är väldigt skygg här hos mig.

  Gilla

  • Tack så mycket jag!
   Det händer att jag fotar genom fönstret ibland, men det blir inte lika fina bilder då med min kamera så jag försöker att undvika det. Alla foton i detta inlägg är alla tagna ute i det fria. Det var så kallt när jag fotade så tår och fingrar kändes helt djupfrysna 🙂

   Gilla

   • De fåglar jag har runt huset försvinner som en pil så fort jag försöker fota dem utomhus. Min lilla kompaktkamera har en fotagenomglas-funktion så det får bli det- eller ibland på promenad när någon fågel sitter högt och tryggt i ett träd.
    .
    Ja, det är inte långa stunder man kan var utan vantar i kylan, men med skinnhandskar går det bra att fota.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.