Domherre Hona & Hane

Annons

3 tankar om “Domherre Hona & Hane

 1. Så fina bilder på fåglarna. Det som är så svårt att fota fåglar, de är ju aldrig helt stilla, ständigt i rörelse. Här har vi inte haft några domherrar än i vinter, tråkigt nog. De kanske har haft tillräckligt med mat i skogen.

  Gilla

  • Tack Anette. Ja att fota fåglar kräver tålamod, de är svåra att hinna fånga på bild. Lagom som man fått in skärpan flyger de vidare. Domherrarna brukar ju flyga runt, de kommer säkert igen till dig 🙂

   Gillad av 1 person

   • Jag kör med auto-fokus så man slipper fokusera för hand, hinner man inte på nära håll högt ISO 800 dagtid så slutartiden blir 1/2000 – 1/4000 högre ISO desto mörkare det blir. Alltid lättare att mörka ner bilder än att ljusa upp.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.