Men Hallå! … vart är maten?

Detta foto är skapat av min gamla trotjänare Canon Ixus. Kameran som har ställt upp i ur och skur och fotat flera tusen foton åt mig. Tragiskt nog för ett år sedan så började Ixus att bli svårstartad och krångla. Rädd för att inte kunna fota varje dag så blev det ett nytt kamerainköp, Canon Powershots SX 60 HS. Jag är så nöjd med Powershoten, men Ixus finns för alltid kvar hos mig i mitt kamerahjärta och dig kasserar jag icke. Jag laddar dina batterier omsorgsfullt, för en dag står du där förberedd för värsta bästa fotot.
Under mina fototurer har jag ständigt haft min otroligt trogna och pålitliga vakthund med mig, vakten som springer på mina motiv och förstör dem när jag har rullat runt på backen och fotat dem för en för lång stund på ett och samma ställe, nä nu är det dags att vi förflyttar oss 🙂 . Det har varit både regn, snö och blåst, men även en hel del solsken. Allt från småkryp till stora skogen har funnits med på menyn. Men just detta foto illustrerar en frustrerad Talgoxe i Hälsinglands vinterskogar för ett år sedan, januari 2015.

Annons

4 tankar om “Men Hallå! … vart är maten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.