Större Hackspett

Idag fick jag några fina bilder på Hacke och jag väljer att visa denna närbild. Jag kom rätt nära inpå när jag skulle fota och det är alltid lika kul. Ända tills hunden som är med i närheten tröttnar och helt sonika bara börjar att promenera fram mot målet, hon vet så väl att hon skrämmer bort mina motiv och därmed så kan vi gå vidare mot nya mål.

Annons

18 tankar om “Större Hackspett

  1. Du kan lägga till ett fotogalleri som ett plugin. Gå in på tillägg och sök på photo gallery och kolla recensionerna vilka som är bra och lätthanterliga. Vi har Piwigo men som en applikation, installerat genom webbhotellet.

    Gillad av 1 person

  2. Fin! Jag har saknat min i år…Överhuvud taget saknas ganska många fåglar i min trädgård denna vinter. Det blir inte bättre av att grannens katt sitter där och att skator, råkor och kajor blir allt fler…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.