Nötskrika (Garrulus glandarius)

Nötskrikor är kloka, vakna, pigga och skygga fåglar. Att lyckas fånga en bild på Nötskrikan är inte det lättaste, men vackra är de. Många ser dem som skräpfåglar, men jag tycker att de drar sitt strå till stacken lika väl som alla andra fågelarter. Solrosfrön, jordnötter och bröd passar även en Nötskrika. Jag försöker samtidigt att lära mig lite latin också, för språkets skull, men det är inte alltid det lättaste, tur att jag kan ta hjälp av alla kloka människor som delar med sig på internet.

Annons

6 tankar om “Nötskrika (Garrulus glandarius)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.