Större Hackspett Gömmer Sig

Gårdens Större Hackspett vill inte vara med på bild i dag. Så fort jag närmar mig trädet så går denne runt trädstammen, vartefter som jag rör mig. Efter ett tag kapitulerar denne och ok då, jag får ta mitt efterlängtade foto, skam den som ger sig 🙂

4 tankar om “Större Hackspett Gömmer Sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.