Sverige / Sweden

Sverige / Sweden

IMG_0913 (2)Nyligen så  fick jag en förfrågan av en bloggarvän Mohamad Al Karbi , om jag kunde skriva lite om Sverige. Självklart så ville jag det och var mycket tacksam över att bli tillfrågad. Jag vill visa foton från Sveriges natur och vad vi sysslar med i Sverige.  Jag skickar er länken här om intresse finns. https://mohamadkarbi.com/2017/07/26/sweden/comment-page-2/#comment-3971

Recently, I received a request from a blog friend Mohamad Al Karbi, if I could write a little about Sweden. Of course I would like it and be very grateful to be asked. I want to show photos from Sweden’s nature and what we are dealing with in Sweden. I will send you the link here if interest exists.
Sweden

 

Annons

17 tankar om “Sverige / Sweden

  1. So beautiful pictures. Lovely !!! It is so nice, some things (flowers, birds) are so familiar and others (landscape, animals, plants and flowers) quite exotic for me. Thats wonderful about our world: the similarities and the differences 🙂 Thank your for sharing !

    Gilla

  2. Pingback: Sverige / Sweden — Naturfoton – Suman Ds Blog

  3. Du är duktig! Så snyggt du satt ihop om bilder från vackra Svedala 👍 Skogen, stenarna, stubbarna och det gröna samt stammarnas nyans är bara så vackert 👌 Man kan föreställa sig lukten av din vackra natur 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.