Växthuset / The Greenhouse

Några bilder från växthuset i augusti/ september. Det är både roligt och gott att odla själv. Här finns det tomat, paprika, peppar och majs. Dessvärre så kom det natt med minus 5 grader så en stor del av grönsakerna frös sönder. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Some pictures from the greenhouse in August / September. It’s both fun and good to grow yourself. Here you will find tomato, peppers, chili pepper and corn. Unfortunately, it came to night with minus 5 degrees so a large portion of the vegetables froze. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

38 tankar om “Växthuset / The Greenhouse

 1. Det är inte lite du odlar i ditt växthus. Fin bildserie på odlingarna. Vad är det för lila blommor, de är så vackert fotade? Och den där bilden med tomater som ser ut som plommon, så snyggt. Och en liten bärfis som poserar på en bladspets, vackert! Väldigt synd att skörden frös.

  Gilla

 2. You should have an alarm for frost, Annica. Then you could lit a little fire in a oil barrel 🙂
  …or there might be a easier way to keep the temp. up?
  Wish you a lovely weekend!

  Gilla

 3. Så härliga bilder. Själv har jag tyvärr inget växthus men eftersom jag bor så långt söderut så går det väldigt bra att odla utomhus. Så jag brukar fylla både altanen och odlingslådorna med grönsaker och bär. Om vi sen vill sitta ute och äta dem så får vi flytta ut på gräsmattan eftersom det inte finns plats för oss på altanen, hahahaha.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Kristallina! Jag brukar torka peppar själv för att kunna använda den på vintern i grytor och köttfärssås…det blir så gott med lite hetta och riktigt torkad peppar håller en mycket lång tid samt att smaken finns kvar. Jag får en härligt stolt känsla av att på vintern kunna plocka fram egenodlad torkad peppar 🙂 Jag håller med dig att det är lika jobbigt varje år när kylan kommer och man inte har plockat in det sista av skörden 😉

   Gillad av 1 person

 4. Pingback: Växthuset / The Greenhouse — Naturfoton – Suman Freelancer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.