God Jul / Merry Christmas

God Jul / Merry Christmas

IMG_1669

Jag och fåglarna önskar er alla en riktigt härlig God Jul! 🙂

Me and the birds wish you all a really beautiful Merry Christmas! 🙂

Annons

42 tankar om “God Jul / Merry Christmas

 1. Underbar bild på talgoxarna och blåmesen som lugnt och fridfullt samsas om samma brödbit, precis som det ska vara på julen ( och helst annars också, naturligtvis). Go’ fortsättnig till dig och familjen! ❤

  Gillad av 2 personer

  • Men tack så mycket Roffe! Allt är super här…förutom att vi fick påhälsning av influensan…men allt har sin tid. Jag har varit förskonad från den i flera år nu, men just nu till jul så åkte både jag och maken dit. Det kom en decimeter nysnö i natt och jag skulle verkligen vilja ut och fota, men just nu så orkar jag inte det, men jag vet att även den jäkligaste influensan besegras inom kort 😀
   Jag och maken önskar er ett fortsatt gott slut på året!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.