En vinterdag i december / A winter day in December

En vinterdag i december / A winter day in December

I natt kom det mera snö. Vackert är det. Just nu har jag fått influensan och orkar inte med att skotta all nysnö som kommer. Men jag måste ändå fotografera allt det vackra 🙂 Klicka på bilderna för att göra dem större.

Tonight there was more snow. Beautiful is it. Right now, I’ve got the flu and I do not feel like shoveling snow. But I still have to photograph all that beautiful 🙂 Click on the images to make them bigger.

Annons

27 tankar om “En vinterdag i december / A winter day in December

 1. Så jättevackra bilder med ett härligt ljus! Nästan så du lockar mig att åka hem till Sverige, om vintern vore lika fin som dina bilder visar. Själv minns jag mest slask och mörker 😉 ….men även många fina vinterdagar i Stockholm.

  Gilla

 2. I really like the third one on the bottom row. Almost as much as I like snow in the desert. It’s ^^ up there on the mountains, where it looks pretty, not down here in my driveway where I have to shovel it. I hope you feel better soon. I had a friend visit for a couple days and he brought me the flu for Christmas!

  Gillad av 1 person

 3. Underbara vinterbilder … fantastiskt ljus! När vintern ser ut som på dina bilder då är den härlig – men en sällsynthet här hos mig.
  Hoppas du är på bättringsvägen!

  Gilla

 4. Så vintervackert! Jag blir lite avis, sonen och familjen som är uppe i stugan nu och åker skidor i Järvsöbacken, har skickat liknande bilder. Influensa är inte roligt, och inte att leka med, så sköt om dig. Hoppas du kryar på dig till nyår. Kram 🙂

  Gilla

 5. Pingback: En vinterdag i december / A winter day in December — Naturfoton – Freelancer Suman D.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.