Snö snö och snö / Snow snow and snow

Snö snö och snö / Snow snow and snow

Snö snö och snö. Det slutar inte att snöa.  På en bild gömmer sig två bilar, på en bild kan du se hur svårt det är att ta sig fram till hönshuset. En bild visar en trasig traktor med all snö och det är inte roligt. Jag vill hämta potatis i jordkällaren, men det går inte att komma in i den på grund av alla snö. Naturen med all snö är vacker och jag kan se figurer. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Snow snow and snow. It does not stop to snow. In one picture, two cars hiding, on one picture you can see how difficult it is to reach the henhouse. An image shows a broken tractor with all snow and it’s not fun. I want to get potato in the underground storehouse, but it’s not possible to get into it because of all the snow. Nature with all snow is beautiful and I can see figures. Click on the pictures to make them bigger.

Annons

42 tankar om “Snö snö och snö / Snow snow and snow

 1. Härliga bilder, Annica. Men vad mycket snö ni fått! Visst är det härligt att se, bara man ser det på foto. 😀 Vi har fått en decimeter sammanlagt på två dagar, och idag på morgonen har temperaturen krupit ner till -14° Men ska inte klaga, du har ju runt -26°.

  Gillad av 1 person

 2. Jisses så mycket snö ni har! Jag ska genast sluta gnälla om snöskottning! Vackert – javisst … i alla fall så här på bild. De sista bilderna med de snötyngda granarna är fantastiska! Såå vackra!

  Gillad av 1 person

  • Haha tackar Anki ;P Att skotta snö går väl an när man är ledig och kan ta det lugnt…men det blir panik när man vaknar en tidig morgon och ska ta sig till jobbet och inser att …shit vad det har snöat mycket under natten 😀

   Gillad av 1 person

 3. Så härliga bilder, Annica! jag förstår att snön kan ställa till det, men så vackert det blir! Jag minns när min väninnas dotter flyttade ner från Kiruna till Gävle, det snöade så dant i Gävle så att de inte kom ut, fick klättra ut genom fönstren. Och hon trodde att hon flyttat långt söderut…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.