Mars för ett år sedan / Mars one year ago

Mars för ett år sedan / Mars one year ago

 

För ett år sedan i mars 2017…ja då var det lite snö om du jämför mot vintern 2018. Vi kunde till exempel åka cross här utan problem. Här är det sonen som är ute och åker. Detta fungerar inte i år i mars 2018 på grund av all snö. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större

One year ago in March 2017 … yes, there was little snow if you compare against winter 2018. We could for example riding dirtbike here without any problems. Here is it the son who is driving. This does not work this year in March 2018 because all the snow. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

19 tankar om “Mars för ett år sedan / Mars one year ago

 1. Ja, tänk vilken skillnad det är mellan olika år! Jag tittade på bilder som jag tog för ett och två år sedan, och då var det ju vår här. Men nu är den på gång hos oss, det tror jag faktiskt. Från -28 grader för en vecka sedan till bara några minus i dag. Och i helgen väntas pulsgrader! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Jag håller med dig, det är kul att jämföra naturen olika år. Hmm – 28 grader, det är kallt det 😛 Det jag tycker har varit konstigt i vinter är att det är kallt hela tiden. Annars brukar ju vintrarna varvas mellan plus och minus 😉

   Gilla

 2. Oj, vilka dubbar! Häftigt att man ens tar sig fram med dem, jag tänker att man skulle fastna, haha. Roligt att titta på bilder från samma tid från andra år. Jag ser att vi fick snö i april efter att alls snö tinat.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.