Wow så vackra tårtor / Wow, so beautiful cakes

Wow så vackra tårtor / Wow, so beautiful cakes

Jag älskar dessa tårtor, dom är så underbart vackra och smakar så bäst gott. Min dotter har gjort all denna underbara tårta med kreation! Jag hade inte med mig min kamera, så det blev foton med min gamla mobil. Klicka gärna på bilderna för att dem större.

I love these cakes, they are so beautifully beautiful and taste the best. My daughter has done all this wonderful cake with creations! I did not have my camera with me, so it became photos with my old mobile. Please click on the pictures to enlarge them.

 

 

Annons

38 tankar om “Wow så vackra tårtor / Wow, so beautiful cakes

  • Men tack så mycket snälla Meggie! Hon bakar och lagar så mycket god mat, trots att hon bara är 23 år. Hon arbetar inom vården, men jag har sagt till henne flera gånger att hon borde satsa på att jobba inom bak och mat 🙂

   Gilla

   • Vad roligt! Du kanske ska anmäla henne till Hela Sverige bakar eller Sveriges Mästerkock, det fick jag i födelsedagspresent ett år av ena sonen. Jag tog det som en komplimang men tackade vänligt men bestämt nej. Ville inte stå och lipa i nationell TV, haha…. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.