Alla försvann ni 2017 / All off you disappeared in 2017

Alla försvann ni 2017 / All off you disappeared in 2017

Mina underbara vackra vänner ni kommer och går. Det som är jobbigt här i livet med att leva med djur, är att alla djur inte blir så många år alla gånger. Kärleken är stor, men åren vi får tillsammans är få. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

My wonderful beautiful friends you come and go. What is hard in life living with animals is that all animals do not get so many years all the time. Love is great, but the years we get together are few. Please click on the pictures to make them bigger.

43 tankar om “Alla försvann ni 2017 / All off you disappeared in 2017

 1. Fint inlägg till minne av dina vänner. Det är det jag gillar när jag trycker på gillaknappen. Annars finns det inget att gilla när älskade djur dör. Det är så sorgligt oavsett om det är små eller stora djur. Till och med akvariefiskar sörjer man. Jag hade ett stort akvarium förut och tyckte det var lika sorgligt varje gång jag hittade en död fisk. Nu har jag landsköldpaddor så jag känner mig mer säker på att få ha dem kvar länge.

  Gillad av 2 personer

 2. Det är så hårt att skiljas – men man får minnas de fina stunderna, som du säger. Min gamle far har haft djur alltid, och jag trodde aldrig att han kunde vara utan dem. Men nu säger han att han inte orkar skaffa fler, för det känns så svårt att förlora dem. Fint inlägg.

  Gillad av 1 person

 3. Så är det … deras liv är så kort i förhållande till vårt och det är så oerhört svårt att skiljas från dem när den stunden kommer. De blir ju som familjemedlemmar vare sig de är hundar, katter, höns eller av något annat slag och smärtan är alltid bottenlös när man måste skiljas från dem. I vårt hjärta och minne finns de ändå kvar för evigt …
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. Ja usch och fy. De är så jobbigt då man måste skiljas från sitt djur. Jag har alltid haft djur från de jag var liten. De ger så mycket glädje men även stor sorg och saknad då de inte längre finns.

  Gillad av 2 personer

 5. Tur att det går att minnas dem iallafall. Tänk om alla minnen skulle försvinna av dem också när de lämnar detta jordeliv. Då skulle det kännas ännu mer tomt antagligen.

  Gillad av 1 person

 6. Det är förfärligt att förlora djur. Det är minst lika jobbigt som att förrlora mänskliga familjemedlemnmar. Jag hoppas att jag får många år tillsammans med mina hundar och katter även om de senare börjar bli lite till åren komna. 🙂

  Gillad av 1 person

 7. That was a sad time for you. All these cute and lovely comrades and friends. Think of the nice times you had together. I’ m sure, they loved you too and were happy to live with you♥

  Gillad av 1 person

 8. Det är tungt och sorgligt med dessa djur som blir ens vänner när de inte finns hos en längre. Din hund fanns med på så många bilder och man kände glädjen er emellan i dina bilder. Det tar tid att vänja sig vid att de är borta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.