Sexsidor / Sex sites

Hej du. Jag har ett problem upptäckte jag i dag. Hur får jag bort sexsidor som besöker min blogg och gillar inlägg? Jag har försökt att blockera, men det går inte!  😦 Är du också utsatt för detta?

Hey you. I have a problem I discovered today. How do I remove sex pages that visit my blog and like posts? I’ve tried to block, but it’s not possible! 😦 Are you also exposed to this?

Annons

52 tankar om “Sexsidor / Sex sites

 1. Usch vad otrevligt! Det har jag aldrig råkat ut för. Ingen aning om hur du ska göra. Har du försökt att kontakta wordpress och höra om de har någon lösning. Det är ju hemsk att behöva stå ut med sånt. Jag hoppas verkligen det löser sig för dig på något sätt .

  Gillad av 2 personer

 2. Någon sådan sida gillade tydligen en kommentar från mig, hos dig. Försökte på flera sätt att radera det men det lyckades inte. Jag fick ett liknande meddelande från Anita på Malta.
  Svante

  Gillad av 2 personer

 3. Annica, I am also getting these unwelcome ‘likes’ on my blog. Many of my fellow bloggers gets them at the moment, so we decided to just ignore them, not give them any attention. Hopefully they will dissapear. You are not the only one.

  Gillad av 2 personer

 4. Har du Akismet aktiverat? Det är ett spamskydd som fungerar till 99,9% på min blogg. Har inte haft några sexsajter som kommenterat eller hamnat i skräpkorgen, men de har säkert blivit helt borttagna av Akismet. Jag har bara fått några få spamkommentarer som fastnat som jag fått kontrollera och ta väck, men det är länkar till produkter. Jag kanske haft enorm tur som sluppit dem, eller kanske det är bots som kommenterar på bloggar som drivs av WordPress? Jag har ju min blogg på ett webbhotell.

  Gillad av 3 personer

 5. I have seen such ”Like”-spam during the Easter-days, but they were on other blogs, setting LIkes on my comments there.
  Don’t know what to do, but hopefully put the word ”sexy” on my blog-blacklist.
  Today, the problem seems to be solved, I didn’t notice any of those spam-Likes.

  Gillad av 3 personer

 6. Klicka på ”Mina webbplatser”. Välj ”Inställningar”. Välj ”Diskussion”. Scrolla ned så finner du en ruta ovanför vilken följande instruktion står:
  ”När en kommentar innehåller något av dessa ord i innehåll, namn, URL, e-postadress eller IP stannar den i granskningskön. Ett ord eller IP per rad. Den matchar inuti ord, så ”press” matchar ‘WordPress’.” Sen skriver du bara in det som passar.

  Lycka till!
  /Skvitt

  Gillad av 4 personer

 7. Ett otyg är det dessa som nästlar sig in överallt! Jag såg att det var en sex-sida som gillat en kommentar av mig hos dig, men har annars klarat mig.
  Såg i Eaqhans kommentar här ovan ett tips – hoppas det funkar.

  Gillad av 3 personer

 8. Annica, jag råkade ut för precis samma sak under påsken. Sju olika ryska adresser som alla innehåller ordet ”sexy” i namnet och som gillat olika inlägg eller gillat andra som gillat. Antar att det är så det sprids vidare. Dessutom föreställer profilbilderna, där sådana finns, färgade (ryska?) män!

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.