Bakmässa / Baking exhibition

Bakmässa / Baking exhibition

Förra helgen var jag med min dotter på en bakmässa i Uppsala. Där fanns det mycket roligt att upptäcka. Det fanns föreläsare om att starta eget företag, choklad i massor, underbara bakverk, bröd och bullar. Det fanns en Gevalia bil som åker runt i Stockholm och serverar kaffe, det var att roligt att höra från de anställda hur det fungerar i vardagen. Det fanns en tårttävling…jag blir mållös…så underbara tårtor i sagornas tema. På den näst sista bilden förklarar min dotter sina ideér för Café Gräddelin. En stor lycka var att jag också träffade en bloggarvän på plats, https://jagharettparadis.wordpress.com/meggieiana/

Last weekend I was with my daughter at a baking exhibition in Uppsala. There was a lot of fun to discover. There were lecturers to start their own business, chocolate in lots, wonderful pastries, bread and buns. There was a Gevalia car that travels in Stockholm and serves coffee, it was fun to hear from the employees how it works in everyday life. There was a cake contest … I’m getting speechless … so wonderful cakes in the theme fairy tales. On the second last picture, my daughter explains her ideas for Café Gräddelin. A big success was that I also met a blogger friend in place, https://jagharettparadis.wordpress.com/meggieiana

Annons

23 tankar om “Bakmässa / Baking exhibition

 1. Vilken kul mässa och vilken massa härliga bilder därifrån! Fantastiska skapelser de där tårtorna! En sån där med skogstema – stubbar, svampar och troll – underbart!

  Gillad av 2 personer

  • Tack så mycket Meggie! Javisst skulle det vara härligt att få gå loss på dessa tårtor haha 😀 Att få träffa bloggar vänner live är ju så himla kul när det går att få till det . Det känns som att jag känner er bloggare som jag följer, konstigt va 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Das sieht alles sehr lecker aus… 😊😊😊

  Das Wetter spielt nicht richtig mit,
  der Frühling lässt uns warten.
  Der Hase, der ist trotzdem fit,
  das Osterfest kann starten.
  unbekannter Verfasser

  Lieben Gruß, Ewald
  🐣🐣🐣

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.