25 tankar om “En vanlig vårdag på landet / An ordinary redneck day on the countryside

  • Ja du Roffe, jag trodde aldrig att snön skulle smälta undan så fort, det är overkligt. Jag beskärde äppelträden för en tid sedan och nådde så bra när jag stod uppe på skaren och nu när all snö förvinner, så har jag beskurit träden långt långt upp haha 😀

   Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket Anki, hönorna är helt underbara och roliga! Vidare är det helt grymt hur fort all snö smälter 😀 och dessa vårblommor blev jag så överraskad av, precis när all snö runt träden försvann.

   Gillad av 2 personer

 1. Visst blir hönorna helt okej igen. Vi köpte ju också såna. Man blir nästan tårögd när de upptäcker ”världen” och börjar värpa igen. Tråkigt med vattnet i jordkällaren. Snart är det riktigt vår även hos er.

  Gillad av 2 personer

  • Tack så mycket Kristallina! Ja det är underbart att se hur den naturliga instinkten hos hönorna vaknar, det är faktiskt helt otroligt 😀 Suck…allt vatten i jordkällaren, vi får köpa en pump och pumpa ut alla vatten 😉

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.