Den vita rosen / The white rose

 

Nu blommar min vita ros igen. Den är så vacker och visst är det roligt när man har en blomma som återkommer varje år. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Now my white rose is blooming again. It’s so beautiful and certainly it’s fun when you have a flower that comes back every year. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

29 tankar om “Den vita rosen / The white rose

    • Haha men tackar så mycket John!! 😀 Jag tänkte göra ett inlägg även i svartvitt, men det blev inte av. Men det ska jag göra nu 😉 Vad kul att du också gillar svart vita foton. Jag har själv haft lite svårt för det tidigare, att kunna se det vackra i svart vita bilder när jag älskar färgbilder…men nu gillar jag det mer och mer 🙂 Vissa motiv blir faktiskt snyggare i s/v. Jag har några läckra bilder i s/v som jag fotade i maj, dom vill jag gärna visa också…snart 🙂 🙂 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.