Akleja / Columbines

Akleja / Columbines

 

Förra året sådde jag frön av Aklejan. I år blommar den så vackert. Denna sort kallas Songbird Bluebird. Aklejan finns i många olika vackra färger. Dessa blommor är större än hos vilda Aklejor. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Last year I sowed seeds of Columbines. This year it blossoms so beautifully. This variety is called Songbird Bluebird. Columbines is available in many different beautiful colors. These flowers are larger than on the wild Columbines. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

40 tankar om “Akleja / Columbines

  1. Så fantastiskt vacker och spännande blomma. Jag hittade några i min trädgård men misstänker att dom är vilda. Det är ju första sommaren för oss i huset så det finns en del att utforska. Finfina bilder på den vackra blomman 🙂

    Gillad av 1 person

    • Stort tack Susanne! Ja dom vilda är lite mindre, jag har också vilda aklejor här hos mig, så jag blev sugen att testa frön från en större variant. Men så kul och spännande att ni har köpt hus, grattis 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.