Huggorm / Viper

Huggorm / Viper

Flera gånger när jag har varit ute i skogen, har jag sett flera ormar. Ingen orm vill låta sig fotograferas. I dag när jag var jag ute och cyklade såg jag ormar vid två tillfällen. Den här huggormen var liten och den ville inte heller låta sig fotograferas, men jag fick snabbt ta fram kameran och fick några bilder på håll. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Several times when I’ve been out in the woods, I’ve seen several snakes. No snakes wants to be photographed. Today when I was riding a bike I saw snakes on two occasions. This viper was small and it did not want to be photographed, but I quickly got to get the camera and got some pictures on my way. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

28 tankar om “Huggorm / Viper

  1. Fina bilder på den lilla ormen! Länge sedan jag såg någon huggorm här … flera år sen faktisk. Snok hade vi när jag hade fisk i dammen, men nu när fiskarna är slut så har snokarna flyttat 🙂

    Gillad av 2 personer

  2. Thanks Alix! It’s a poisonous snake. If you are unlucky, you die of a bite. There are many vipers this year, it’s so hot. Several people have become bitten, but have received antidote at the hospital.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.