Orkidéer / Orchids

Orkidéer / Orchids

Just nu har jag flera orkidéer som blommar. Första bilden är en orkidé som jag nyligen fick av min dotter och svärson. Det är olika färger men dom är alla vackra. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Right now I have several orchids that bloom. The first picture is an orchid that I recently received from my daughter and son-in-law. There are different colors but they are all beautiful. Please click on the pictures to make them bigger.

 

33 tankar om “Orkidéer / Orchids

  1. The first orchid looks as if there was a tiny figure in it, with a huge skirt and arms held high, like certain princess-like dolls I remember from my childhood at first prizes on raffle ticket boothes.

    Gillad av 1 person

    • Men tackar så mycket Anki! För några år sedan gillade jag inte orkidéer alls, jag tänkte… vadå en stängel eller två. Nu älskar jag dom vackra blommorna med sina rika färger och former. Dom blommar så vackert med sina färger och former samt att de blommar under en längre tid och ständigt återkommer 🙂 😀

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.