Humlor / Bumblebees

Humlor / Bumblebees

För ett år sedan så sådde jag frön av Jättevädd. I sommar så blommar den så vackert. Humlor och fjärilar älskar denna blomma och det var just därför som jag sådde frön av den här blomman, för att locka hit insekter. Blommorna är fotograferade i juli och de har nästan blommat färdigt och är inte så vackra längre. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

A year ago, I sowed seeds of Cephalaria gigantea. In summer, it is so beautiful. Bumblebees and butterflies love this flower and that’s precisely because I sowed seeds of this flower to attract insects. The flowers are photographed in July and they have almost blossomed completely and they are not so beautiful anymore. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

16 tankar om “Humlor / Bumblebees

  1. Härligt! Visst är det underbart att ha humlorna surrande i sin trädgård … ja, alla andra insekter också, men särskilt humlorna, som på något vis verkar så mysiga och snälla 🙂 Jag hade ett par väddar, men de har försvunnit – måste nog skaffa ett par nya 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Alltså humlesurr… Väddar är verkligen insektsväxter. Men min sparris vid verandan är också en sån där humleväxt när de pyttesmå klockorna slår ut. Jättefina bilder!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.