Julafton 2018 / Christmas Eve 2018

Ja ja jag är tillbaka! Min son hjälpte mig ikväll med min dator, så nu är jag åter i blogg världen. Jag vet att julafton är förbi, men mina bilder kommer sent nu 🙂 Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Yes yes i am back! My son helped me tonight with my computer, so now I’m back in the blog world. I know that Christmas Eve is over, but my pictures will be late now 🙂 Please click on the pictures to make them bigger

Annons

58 tankar om “Julafton 2018 / Christmas Eve 2018

  1. Skönt att du fick datorn fixad! Jag har en överfull dator och det är nåt mystiskt med den, det blir inte mer utrymme trots att jag tar bort foton.

    Så romantiskt vackra julaftonsbilder!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.