Jordnötter är gott / Peanuts taste good

Jordnötter smakar gott. Blåmesen njuter varje dag som han/hon får äta jordnötter. Jag serverar nötter när det är helg, för allt kostar pengar. Jag har matat fåglar ända sedan jag var ett litet barn och jag kommer att fortsätta med det i hela mitt liv. Snälla klicka på bilderna för att göra dem större.

Peanuts taste good. The Eurasian Blue Tit enjoy every day that he/she may eat peanuts. I serve nuts when it’s weekend, for everything costs money. I have fed birds ever since I was a small child and I will continue to do so throughout my life. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

44 tankar om “Jordnötter är gott / Peanuts taste good

 1. Det är klart att fest ska var på helgen inte varje dag. Den lilla blåmesen verkar uppskatta att det bjuds på något extra när det är helg. Och jag håller med om att nötter är dyra så det går inte att bjuda på det varje dag.
  Du fick verkligen skarpa fina bilder på den när det festar loss här!

  Gillad av 2 personer

 2. Vilka söta bilder på Blåmesen! Jag förstår din ransonering av jordnötter till helgen. Det är verkligen dyrt med fågelmat.
  Jag matar med solrosfrö och ibland lite blandfrön. Har en lång foderautomat som fåglarna äter slut på en dag!!! Mest pilfinkar och gråsparvar i mängder som glupskt äter upp allt. Har räknat som mest 50 st samtidigt. Och vilket tjatter det är. Har hoppats på några andra arter också men taljoxen kommer i några enstaka mängd. Skatorna, duvorna och fasanerna kommer och äter av det som spills ner på marken. Det är mest cirkus vid min fågelautomat 😀

  Gillad av 2 personer

  • Haha tackar så mycket Christina! Det låter som om du verkligen har ett mycket spännande fågelbord med en massa aktiviteter 😀
   Här är också många nötskrikor och skator…ibland blir jag lite arg…dom tar hela stycken av bröd mm 😉
   För att inte säga hur mycket ekorrarna äter 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.