Amaryllis i Mars / Amaryllis in Mars

För ett år sedan blommade denna vackra amaryllis, nu blommar den igen. Jag har även en röd amaryllis med vita tecken som också blommar nu. Men jag väljer att visa upp denna vita amaryllis med röda linjer.Vänligen klicka på bilderna för att göra dem större.

A year ago, this beautiful amaryllis bloomed, now it blooms again. I also have a red amaryllis with white signs that also bloom now. But I choose to show this white amaryllis with red lines.Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

34 tankar om “Amaryllis i Mars / Amaryllis in Mars

 1. Idag är kvinnodagen i Tyskland, i Egypten? men mors dag är på 21.03. Alla lyckönskningar jag dig, och alla blivande och inkommande familj mama ,, jag har något mot fördomar, folk föraktar propaganda mot kvinnor mot barn och mot varje annat svag själ i vårt samhälle och vardagsliv har min avlidne mor sa ,, vår profet våra förebilder är min förebild. (Ms.s.w.s) säger att en man är en man om han kan skydda kvinnors rättigheter på alla områden som detta är en man. alla bästa önskemål du självklart, trevliga veckans slut.>>>>>>>Danke

  Gillad av 2 personer

 2. Den är så vacker, den där amaryllisen! Hade just den där till jul för ett par år sedan, men tänkte aldrig att jag kunde få den att blomma igen. Har nu lärt mig något. Kram M.

  Gillad av 2 personer

  • Tack Meggie! Vad kul att du gillar. Jag har 12 amaryllis lökar, några är fortfarande babies ännu, sidolökar från de stora lökarna. De stora lökarna blommar återkommande vilket är så himla kul även om det händer mitt i sommaren.
   När mina lökar har blommat över så vattnar jag dem i ca 2 månader, sedan får de inget vatten så att dom vissnar ned. Då går all näring in i löken, lika som att man inte ska klippa bort bladen på påskliljorna på våren efter deras blomning, för att näringen ska gå ned i löken.
   Efter några månader i mörkt och svalt utrymme så kommer den åter. Bara att plantera om och börja om på nytt 🙂
   Kram till er båda ❤

   Gillad av 1 person

  • Tusen tusen tack Kristallina! Dina fina ord värmer mig 🙂 Jag älskar amaryllisen, för den finns i så otroligt många olika former och färger.
   Jag älskade denna blomma redan som liten och just då trodde jag att den bara fanns i rött 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.