Hallon / Raspberry

Solen skiner, jag går ut i min trädgård, jag plockar och äter stora, saftiga, solvarma och söta hallon, det är lycka det.

The sun is shining, I go out in my garden, I pick and eat big, juicy, solar hot and sweet raspberries, that’s happiness.

Annons

34 tankar om “Hallon / Raspberry

  1. ojojoj – dom bilderna väcker barndomsminnen. Min pappa hade en lång espalie med stora hallonbuskar och han kunde aldrig riktigt förstå varför de bara gav hallon på den sida av espalien som vände in mot huset (anledningen var att vi ungar satt på andra sidan och åt upp alla bär) 😉

    Gillad av 2 personer

  2. Trodde det var lite tidigt, men när jag såg ditt inlägg var jag tvungen att gå ut och inspektera mina vildhallonbuskar som växer ner mot vattnet och där var fullt av stora, saftiga mogna hallon och inte en enda mask. Det blev nästan en hel liter i första vändan. Allt hade inte mognat än så mer blir det. 🙂 Kram

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.