Snart är kycklingarna vuxna / Soon the chickens are grown

Tiden går fort. Imorgon är hönsen 5 månader gamla. Jag hade fler kycklingar vid start än dessa, men det visade sig att det flera av dom var tuppar och jag kan inte behålla alla tupparna. Nu har jag tre hönor och en tupp, så jag önskar att jag får ägg till våren. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Time flies. Tomorrow the hens are 5 months old. I had more chickens at the start than these, but it turned out that several of them were roosters and I can’t keep all the roosters. Now I have three hens and one rooster, so I wish I had eggs this spring. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

47 tankar om “Snart är kycklingarna vuxna / Soon the chickens are grown

  • When we had several roosters at the same time, they tried to outdo each other and our neighbors got angry.
   I have a friend who eats the roosters that she got from us. Our roosters have been good care during their growth if I compare with the chicken industry. But it never feels fun to make the decision to remove a rooster.
   I can understand Kelly, if you think I´m a bad when I removes roosters, sorry.

   Gilla

  • Tackar så mycket Jag! Det känns extra jobbigt att ta bort tuppar som man har en nära relation till, men som sagt…det funkar inte med att ha flera tuppar samtidigt. Det enda positiva är att de hade det bra under sin levnadstid om jag jämför med industrin med alla dessa kycklingars uppväxt.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.