Fullmåne / Full moon

Fullmåne / Full moon

Månen är mycket vacker i kväll, det är fullmåne. Tidigare i dag så såg jag en mycket vacker måne med en rosa himmel i bakgrunden. Jag hade tyvärr inte min kamera med mig just då och det är så typiskt.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

The moon is very beautiful this the evening, it is full moon. Earlier today I saw a very beautiful moon with a pink sky in the background. Unfortunately I did not have my camera with me at the right time and it is so typical.

Annons

19 tankar om “Fullmåne / Full moon

  1. Upptäckte just att jag har tappat dig ur mitt flöde. Jag har ju följt dig länge och undrade nu varför du inte gjorde några nya inlägg. Så tokigt och tråkigt att det blir så. Är på väg i säng, återkommer. Väldigt fin månbild!

    Gillad av 1 person

    • Men tackar så mycket Jag! Ibland verkar it och tekniken leva sitt egna liv 😀 Jag har själv upptäckt ibland att bloggar jag följer ….helt plötsligt gör jag inte det. Men hur som helst så är du alltid välkommen till min blogg och dina kommentarer hjälper mig vidare framåt, Tack!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.