En tidig morgon i mars

En helt underbart vacker morgon. Solens strålar som värmer upp den kalla snön, dimman som lättsamt svävar över äng och skog och omfamnar den den vackra naturen. Så många gånger som jag har sett så många vackra motiv…och kameran den ligger stilla kvar hemma i lugnets stilla vrå. Men i dag fick den följa med mig på väg till jobbet och några stopp blev det på vägen 😀 Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

23 tankar om “En tidig morgon i mars

 1. De där dagarna när snön målar stammarna vita, tänk så vackert det är och vad jag har saknat det. Jag förstår nu varför vår så kallade vinter har varit så trist, nästan helt utan de euforiska vinterdagarna når själen sjunger och man känner lycka över att leva. Så vacker bildserie Annica!

  Gillad av 1 person

  • Men tack så super mycket Jag! Jag kan förstå din längtan så väl, för jag känner samma sak, vi behöver våra fyra årstider, alla tider har sin glans och glädje att förmedla till våra själar.

   Gillad av 1 person

 2. Vad mer är att begära, när man får se en regeringstid på isen? Det ser rakt ut från fantasilandet. Så vackra bilder av is och snö ..
  Tack så mycket fru för att du delade .. 😊😊 ❄❄❄❄

  Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket Anki! Jag måste starta lite tidigare hemifrån än i vanliga fall, annars kommer jag för sent fram till mitt arbete. Har jag väl kameran med mig, så ser jag vackra motiv att fota hela tiden 😀

   Gillad av 1 person

 3. Fantastiskt vackert!!! Det är vid såna tillfällen man vill stanna upp och njuta extra länge!! Vi behöver så väl just det du visar oss och inte enbart gråväder och regn som kan kännas väldigt tungt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.