Småfåglar på besök

Stamkunder och efterlängtade små flyttfåglar på besök här hos mig. Den lilla gröna grönsiskan- eurasian siskin, den söta vackra och ljusa fågeln med den röda hättan gråsiskan – common redpoll, den lilla fågeln som klättrar upp och ned på trädstammen nötväcka – nuthatch, den röda bollen till fågel domherre – bullfinch, den vanliga talgoxen – great tit och den lilla mysiga blåmesen – eurasian blue tit. Jag njuter av dem alla. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större 🙂

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

27 tankar om “Småfåglar på besök

    • Tackar så mycket Jag! Det är en ära för mig att få vara så nära och få möjligheten att fota de små liven. Jag kommer aldrig att tröttna på det. Jag har turen att domherrarna kommer förbi här titt som tätt. Kanske kan jag be några att flyga förbi dig med en hälsning 😉

      Gillad av 1 person

  1. Å så fina fåglarna är. Jag hade förmånen att kunna stå och titta på en trädkrypare alldeles nära i helgen. Den var inte ett dugg rädd utan kröp upp för trädstammen där jag stod. Så häftigt att se en liten fågel så nära.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.