Vårens träd i svart vitt

Jag har alltid älskat att fotografera naturen i färg. På senare år så har jag även lärt mig att älska naturen i svart vita bilder. Vissa konturer träder fram mycket vackert i svartvitt. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

37 tankar om “Vårens träd i svart vitt

 1. Jag har också alltid valt att fota i färg, men jag börjar få upp ögonen för svartvitt också tack vare flera bloggar. Håller med dig om att vissa konturer blir bättre i svartvitt och det blir en helt annan stämning i bilderna också! Jättesnyggt fotat!

  Gillad av 1 person

  • Men tusen tack snälla du blomstermams! Ju mer man provar i svart vitt, ju mer spännande blir det, så vad härligt att höra att du funderar på att prova på lite i svart vitt du med. Min resa mot svart vitt började likadant som det du beskriver här 🙂 😉

   Gillad av 1 person

  • Tusen tack Mirre! Tidigare redigerade jag aldrig mina bilder. Nu kan jag göra dem lite mörkare, lite ljusare eller lite mer färg. Det känns som om man inte hänger med annars, när man har en mera vanlig lite billigare kamera.

   Gilla

 2. Nu har jag klickat gilla massor av gånger utan att det blir kvar på din sida. Tekniken lever sitt eget liv i kväll. Jag tycker att dina sva/vita bilder är jättevackra 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Som nybloggare söker man inspiration från andra för att utvecklas. Nu när man befinner sig mitt i allt det gröna överflödet kan det vara skönt att vila blicken på det grafiskt svartvita landskapet. Skön känsla i dina foton!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.