Pensé årets första blomma

Förra sommaren planterade jag dessa vackra mini penséer. Nu när solens strålar börjar att värma upp den kalla frysna jorden, så tittar de villigt fram igen. Just nu just här, är det blandade områden med snö och brunt gräs på gräsmatta. Så lite färg förgyller tillvaron. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

Annons

24 tankar om “Pensé årets första blomma

  1. Visst är det härligt när det äntligen börjar komma upp lite blommor bland allt brunt och trist efter vintern! Idag har vi haft över 20 grader i solen! En riktig vårdag! Men nu ska det bli ett rejält bakslag med kyla och till och med blötsnö om det vill sig illa 😌

    Gillad av 2 personer

  2. Det är konstigt tillfredsställande att plantera träd eller växter och se dem växa och bära blommor eller frukt. Känns bättre att veta att du har buktat global uppvärmning i betydande omfattning. Global uppvärmning kommer också att elimineras inom en snar framtid, jag är säker på det.
    Blommorna är väldigt vackra. Tack fru för att du delade .. 😊😊

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.