Droppar

Visst är det nått magiskt när man fotar regndroppar. Runda, ovala och glittrandes i solens sken.
Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

blogghubb.se  hjälper bloggare att synas.

Annons

19 tankar om “Droppar

  • Åh tackar så mycket blomstermams, vad glad jag blir för dina fina ord! Jag var lite fundersam först om jag skulle lägga ut bilderna eller inte. Jag blir bara mer kräsen med mina bilder ju mer jag fotar. Jag tror att det är dags för mig med en ny kamera snart 🙂

   Gillad av 1 person

   • Samma här! Jag har börjat snegla på kameror också för jag känner att jag inte riktigt får de resultat jag vill alla gånger. Men å andra sidan så kanske det inte är kamerans fel utan den som håller i de hahahaha!

    Gillad av 1 person

   • Haha ja du har så rätt blomstermams! 😀 Sen tror jag också att vi mer vi fotar, ju kräsnare blir vi.
    Om jag blickar tillbaka, till första dagen med min nuvarande kamera, så tyckte jag att kameran och resultaten var bäst då.
    Men det måste ju vara ett tecken på att vi utvecklas i vårt fotande….eller hur ❤

    Gillad av 1 person

   • Ja så är det absolut! Tittar man på bilder från fem, sex år sedan så ser man ju att man faktiskt gått framåt en hel del. Och det är ju positivt! Så en ny kamera är nog ett måste förr eller senare om man vill fortsätta att gå framåt!

    Gillad av 1 person

   • Eftersom min Nikon är nyare och har mer inställningar och längre zoom än min Canon så föredrar jag den, men den är också mycket större och tyngre än Canon så den kan vara jobbig att bära runt på om man är iväg och ute hela dagarna. Och båda tar bilder i bra kvalitet så det är för och nackdelar med båda.

    Gillad av 1 person

 1. Jag tror som ovanstående att det är fotoögat som är det allra viktigaste. Men förstår att du är sugen på en ny kamera. Jag måste skaffa mig ett komplement till systemkameran, en lätt kompakt att ta till exempel fågelfoton med. Min kropp tar stryk av ett teleobjektiv. Men inte lätt att välja. det finns ett så stort utbud att man drunknar. Jättefina bilder på dropparna på asplövet, jag fotade likadana häromveckan, man blir barnsligt förtjust över dessa naturens smycken.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.