Amaryllis i April

Nu är det full fart på förra årets Amaryllisar. Jag brukar spara alla lökar och förhoppningsvis, så kommer de igen och blommar om igen år efter år. Det har hänt att jag har haft lökar som har blommat under 5 års tid. Brukar du spara dina lökar för att de ska blomma igen år efter år.

Annons

14 tankar om “Amaryllis i April

 1. Jag har inga växter, som behöver skötsel, endast plastblommor. Jag blir så arg på mig skälv när jag missar att vattna dem. Plasten hänger aldrig p.g.a. utebliven vattning, enda gången de får träffa vatten är nar jag spolar bort dammet på dem.
  Svante

  Gillad av 2 personer

 2. I plant them in the ground after the first bloom. I have an entire row of blue hyacinths growing in my yard. I buy one or two each winter and then put them in after the good weather arrives. So far, it has worked pretty well.

  Gillad av 2 personer

 3. Jag har många lökar som står i mitt arbetsrum och rätt som det är så blommar det i någon av krukorna. Men nu är det fullt så nu får jag rensa, hur det nu ska gå till. Jag hade ju skrivit upp att jag skulle skaffa en sån som du har med röda kanter, men det blev inte av i år, besökte bara ett ställe med amaryllisar och där fanns inga. Fina bilder på skönheterna!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.