Rådjur, Tranor och Gäss ute i busväder

Bilderna är tagna i går den 22 april och vilket busväder det var med både snö och blåst. Rådjuret, geten, och gässen verkar inte bry sig så mycket om vädret, men jag kan tänka mig att speciellt Tranorna inte gillar väderläget. Man kan se hur deras ryggar täcks av snön som faller.

Annons

23 tankar om “Rådjur, Tranor och Gäss ute i busväder

 1. Idag har vi bara haft kyla, och blåst i Kårböle. Jag har inte gått ut annat än till brevlådan. Ska bli vaccinerad första gången på måndag kväll, och andra gången 5/7. Det är första gången sedan poliovaccinet i slutet på femtiotalet, som jag vaccinerar mig mot något.
  Svante

  Gillad av 2 personer

   • Jag har ju åldern inne för att det inte ska vara så farligt. Skulle jag tippa så har jag ju levt tillräckligt länge, jag har ju inte mycket att vara nyfiken på. Jag fick ju inga barn, så barnbarn blev det inte heller.
    Svante

    Gilla

   • Sedan operationen av lungan förra året 10 maj, orkar jag inte knalla runt som tidigare. Sedan tog ju skogsbranden bort massor med skogsområden där jag gick, och plåtade.
    Svante

    Gilla

   • Vad tråkigt att höra. Ja vissa saker går ju inte att ändra på, även om du kanske kan bli bättre med tiden.
    Gällande skogsbranden, så brukar ju naturen komma igen med lite ny variation till det gamla som var.

    Gillad av 1 person

  • Jag längtar efter våren nu och så vaknar jag upp var och varannan dag med nysnö. Det är så konstigt att det kan bli det, när det är ganska varmt på dagarna. Här så spöregnade det på kvällen, så jag tänkte det är k
   lugnt, det blir ingen snö.
   Men på morgonen när jag klev upp så lyste det vitt vitt haha 🙂

   Gillad av 2 personer

 2. Vi hade nog samma väder samtidigt, ruggigt med blötsnö även fär en snöälskare. Det är nästan så djuren och fåglarna försvinner i ett töcken, men den andra bilden med de två tranorna är som en målning.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.