Vacker natur i busväder

Dessa bilder är tagna i går den 22 april. Snön vräker ner och blåsten är inte nådig. Men hur det än är, så finns det vacker natur att fotografera trots ovädret. Snön blöter ner fotolinsen hela tiden, det är ett bekymmer. Kanske är det jag som inte har den rätta utrustningen, men ovädret kan ändå inte hindra mig från att fortsätta att fotografera.

Annons

12 tankar om “Vacker natur i busväder

 1. Naturen visar upp sina sämsta sidor, speciellt för dem, som redan bytt till sommardäck. Jag är ju pensionär, så jag kan vänta på bättre väder innan bilen tas ut.
  Svante

  Gilla

  • Tackar så mycket Anita! Ja våren låter vänta på sig här. Nu är det maj om några dagar och det är fortfarande minusgrader på nätterna.
   Vad jag minns så är det flera år sedan våren var så kall här hos mig 😉

   Gillad av 1 person

 2. Det är roligt att se att jag är i gott sällskap, jag var ute och kröp och fotade backsippor för en vecka sedan medan allt möjligt föll ner från himlen. Effektfulla bilder tog du, så fint med den fallande snön som målar och förstärker! Jag tror att jag gillar tvåan och trean bäst.

  Gillad av 1 person

  • Haha underbart att höra Jag! Är man insnöad 😀 på att fota så är man. Att krypa runt det funkar i alla väder, så jag säger som du, skönt att fler är likasinnade när det gäller den frågan.
   Tack för din feedback!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.