Talgoxe & Blåmes

Sista dagen i januari  är det och jag kan faktiskt känna att solens strålar börjar att värma kinden och ryggen när jag är ute. Även om det i dag var kalla vindar, så fotandet ledde till kalla fingrar. Men ändå, lite smått så kan jag känna den där mysiga vårkänslan komma krypandes, när det är kallt på natten så det blir fin skare och när dagen kommer så värmer solen. Även småfåglarna har lite försiktigt börjat med att kvittra, men det är mest bara en antydan ännu. Trots allt är det ju ännu vinter och bakslaget brukar komma förr eller senare, med mera snö och kyla. Det som känns skönt ljust nu är att ljuset är på väg tillbaka och det märks tydligt att dagsljuset blir längre. Här på den gemensamma äppelgrenen sitter Talgoxen och Blåmesen snällt tillsammans och väntar på att det ska serveras mera mat.

Annons

2 tankar om “Talgoxe & Blåmes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.