Domherre hona

Här sitter jag med nästäppa och förkylningsskit, roligare kan man ha det men också värre. Mörkt är det ute när jag kommer hem från en lång arbetsdag och jag önskar att det hade funnits en liten gnutta fotodagsljus kvar, fotonörd som man är. Men det är dagar som denna som jag tänker tillbaka på den lediga helgen som nyss passerat och vilka roliga foto stunder som jag hann med då 🙂 När det gäller Domherren så är det oftast man ser bilder på de röda och färggranna hanarna, men honorna har också sin charm. Dagens foto får bli denna Domherre tjej som njuter av februarisolen samt njuter av att katterna befinner sig på ett behörigt avstånd.

Annons

8 tankar om “Domherre hona

  1. Ja vi kvinnor kan i bland vara lite färglösare utvändigt men ack så stilig o vacker hållning, det som finns innanför lyser igenom.
    Whisky o en god natts sömn behövs för förkylningen
    Kram

    Gilla

  2. Så fin hon är mot den klarblå himlen. Jag har inte haft besök av domherrar här den här vintern, men jag hoppas de kommer snart. Förra vintern svämmade det över av dem här. Det är lite konstigt det här med fåglar. Vissa år är det jättemånga och andra år inga alls. Men det är trevligt att se att de finns någonstans i alla fall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.