Videsmalbock / Oberea oculata

Det är första gången som jag ser denna färgglada insekt. En skalbagge i familjen långhorningar.
It is the first time I see this colorful insect. A beetle in the family Longhorn Beetles.

10 tankar om “Videsmalbock / Oberea oculata

    • Tack så mycket John! Jag älskar naturen och alla dess tillbehör….jag kanske borde ha blivit biologilärare fniss 😀 Vad jag förstår så är baggen klar och redo 😀 Jag uppskattar att du uppskattar mina inlägg och jag tänker att det jag lägger ut kanske även andra vill se 🙂 🙂 🙂 Jag har lärt mig mycket om snokar tack vare dina inlägg 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.