Blomman och myggan / Flower and mosquito

Jag fotade en blomma full med dagg en morgon och där satt en liten mygga och solade sig.

I photographed a flower full of dew one morning and there sat a tiny mosquito and basked.

 

 

 

Annons

19 tankar om “Blomman och myggan / Flower and mosquito

  1. So delicate! För tankarna till ett läckert litet nattlinne eller underklänning som hängts på tork på klädstrecket på landet och sedan glömts kvar när ägarinnan (kanske jag eller någon annan) flyttat hem för sommaren, hihi… 🙂

    Gilla

      • Oj tack så mycket. 🙂 Något som jag saknar hos mig själv men ofta hittar här och hos andra är en förmåga att hitta de små detaljerna. Jag försöker hela tiden få med väldigt mycket av det jag ser där jag står med kameran. Det är nog därför jag uppskattar bilder som denna så mycket. 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.